epilare definitiva

Timpul, banii și energia investite pentru obținerea unei pieli fine se reduc semnificativ cu tehnica de epilare IPL, iar rezultatul este unul permanent.

Epilarea este o tehnică de infrumusetare la care femeile apelau inca din cele mai vechi timpuri. Odata cu trecere anilor, femeile au inceput sa folosească aparatele de ras, cremele depilatoare, ceara fierbinte și depilatorul electric. Astazi, femeile au la dispoziție o tehnica de epilare definitiva, cu Lumină Intens Pulsata, care indeparteaza parul si care lasa pielea matasoasa ani de zile.

Durata tratamentului variaza in functie de culoarea pielii si parului. Aceste trasaturi depind de nivelul de melanina din organismul fiecăruia dintre noi, iar melanina este tocmai cea care absorbe lumina intens pulsata. Asadar, numarul de sedinte necesare va depinde de acesti factori si va fi cuprins intre 4-6 sedinte pe zona, la persoanele cu pielea alba si parul negru, si 10-12 pentru persoanele cu pielea inchisa si parul blond. Pigmentul pielii si al parului, precum si numarul de vizite necesare vor fi stabilite impreuna cu specialistii No+Vello.

nomasvello_infografic_IPL

Articolul complet il gasiti Aici.