Punctele negre si pielea moarta pot fi eliminate rapid prin terapia faciala de curatare in profunzime ProSkin, care stimuleaza regenerarea tenului, pentru un aspect intinerit.

no+vello capture7598Cand simti ca timpul nu are rabdare cu tine si nu stii cand sa iti programezivizita la un salon de cosmetica, aminteste-ti doar ca pielea fetei reprezinta interfata dintre tine si toti cei cu care interactionezi, de aceea ingrijirea faciala este esentiala.

Ca sa tratezi punctele negre, trebuie sa stii exact ce sunt ele si de ce se formeaza. Denumite si comedoane deschise, ele sunt foliculi cu o deschidere mai mare decat in mod normal si au in componenta dopuri de sebum si celule moarte care duc la oxidarea melaninei, oferindu-i acesteia culoarea neagra sub care sunt reperate. Similar, exista si puncte albe de grasime, care insa au impact doar la suprafata pielii, aerul nereusind sa patrunda in adancimea foliculului si sa-l oxideze, ele ramanand astfel albe.

Nicio dieta si nici igiena temeinica nu te pot feri de neplacutele puncte negre, tenul gras necesitand o ingrijire faciala constanta, pentru a nu-ti crea probleme de imagine.  Din fericire, gratie tehnologiilor moderne in domeniul infrumusetarii, exista acum o solutie facila si rapida prin care tenul tau isi poate recapata sanatatea si stralucirea. Terapia ProSkin curata fata in profunzime in doar 15 minute. Prin actiunea ultrasunetelor, tratamentul aduce la suprafata celulele moarte si impuritatile sedimentate ca urmare a actiunii nocive a radicalilor liberi. Ulterior, prin curent galvanic pielea fetei este regenerata in mod natural, productia de colagen si elastina fiind stimulata, pentru un ten rejuvenat. Acum te poti relaxa dupa o zi de munca, in timp ce specialistii Nomasvello (No+Vello) iti redau stralucirea, printr-o terapie non-invaziva si fara efecte secundare. Ei folosesc doar un ser fiziologic menit a facilita actiunea paletei ProSkin la nivelul fetei. Vestea buna este ca la finalul tratamentului vei fi rasfatata si cu un masaj facial, care activeaza produsul profesional No+Vello aplicat.

Articolul complet: http://www.nomasvello.ro/2015/09/29/cel-mai-simplu-tratament-pentru-puncte-negre-nomasvello/

Ne gasesti pe Bd. 15 Noiembrie, nr 100, Brasov sau la numerele de telefon: 0744.582.028 / 0368.801.675.